Ponuda nekretnina - SPARKASSE Nekretnine Bosna i Hercegovina

http://www.sparkassenekretnine.ba/ponuda-nekretnina

Ponuda nekretnina

Sparkasse nekretnine d.o.o. specijalizirano društvo za poslovanje nekretninama na podrucju Bosne i Hercegovine u vlasništvu Sparkasse banke dd, s REAL Austrija & Steiermärkische banke. Sparkasse nekretnine posluju u cijeloj Bosni i Hercegovini, a u saradnji sa sestrinskim firmama prisutne su i na mnogim tržištima Srednje i Istočne Europe.

Prodaja nekretnina u ime investitora

Sparkasse nekretnine s investitorom sklapaju ugovor o poslovnoj saradnji na temelju kojeg preuzimaju na sebe cjelokupni proces prodaje nekretnina. Na taj način:

  • izbjegavate trošak stvaranja vlastitog procesa prodaje i marketinga i fiksnog troška tih resursa;
  • ostvarujete snažnu zastupljenost u medijima: oglašavanje na portalu Sparkasse nekretnina  (koji je vezan uz portal Sparkasse banke) te distribuciju informacija putem poslovnica Sparkasse banke. Uz to, Sparkasse nekretnine imaju mogućnost reklamiranja nekretnina ciljanim skupinama klijenata Sparkasse banke,
  • ostvarujete veći interes za nekretnine i mogućnost ostvarivanja boljih cijena i brže prodaje jer su Sparkasse nekretnine vezane uz Sparkasse banku i tako daju sigurnost, pouzdanost i povjerenje;
  • putem mreže naših sestrinskih firmi prisutni ste na mnogim stranim tržištima kroz sklapanje lokalnog ugovora o poslovnoj saradnji, što je atraktivno za investitore koji grade nekretnine i za strana tržišta.

Kada kupjete nekretninu (stan, kuću, poslovni prostor, zemljište) može biti jednako važno imati kapital kao i stručnu pomoć agenta za nekretnine. Sparkasse nekretnine imaju pristup specifičnim izvorima informacija koje nisu uvijek  dostupne svakome, a mogle bi Vam pomoći u traženju i kupovini vaše nekretnine. Oni Vam za sve vrste nekretnina mogu osigurati objektivnu informaciju i pružiti pravi savjet temeljen na dugogodišnjem iskustvu.

Dragocjena je pomoć agenata za nekretnina u pregovorima i savjetovanjima u završnim fazama procesa kupovine, a istovremeno može Vam osigurati uslove za uredno poslovanje u skladu sa zakonskim normama i propisima.

Nazovite i provjerite!

POSREDOVANJE NEKRETNINAMA

e-mail:
info@sparkassenekretnine.ba  

+387 33 957 888

+387 61 222 957

 

Pretraga

Cijena od do KM

Površ. od do m2